fbpx skip to Main Content

Datorita inovatiilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document va fi revizuit, din cand in cand. Prin urmare, le solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare – inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Site-ul daiana.org, este detinut si administrat de societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 47194132, cu sediul social in MUN. BRASOV, STR. APULUM, NR.1-3, BIROUL NR. 5, numar de telefon 0727.220.959, e-mail: [email protected]

Navigarea pe site-ul daiana.org, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

DIN TARA MINUNILOR S.R.L. SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre daiana.org.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

Definitii:

Site – reprezinta pagina de internet apartinand DIN TARA MINUNILOR S.R.L, care se afla la adresa www.daiana.org, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / afisate online.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul daiana.org.

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului daiana.org.ro care este proprietatea companiei DIN TARA MINUNILOR SRL.Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului daiana.org.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. daiana.org.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.daiana.org.

DESCRIERE SITE

daiana.org este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului daiana.org.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor DIN TARA MINUNILOR S.R.L.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. DIN TARA MINUNILOR S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.daiana.org necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea DIN TARA MINUNILOR S.R.L. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.daiana.org. DIN TARA MINUNILOR S.R.L. nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.daiana.org. si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.daiana.org. confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Metoda de plată cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei Utilizatorului, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia MobilPay. Siguranța informațiilor Utilizatorului este garantată de faptul că Netopia MobilPay nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile Utilizatorului sunt în siguranță. Indiferent de valuta din contul Utilizatorului, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii Utilizatorului.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca DIN TARA MINUNILOR S.R.L.

De asemenea puteti consulta Politica noastra de Confidentialitate.

Back To Top