fbpx Skip to content

Copilul de 1-3 ani: program, activități, dezvoltare emoțională (curs)

Curs pentru părinți, bunici, bone, cadre didactice care au în îngrijire copii de 10 luni – 3 ani

Știai că un copil are până la 3 ani 99% din potențialul unui geniu? Reușești să îi susții copilului tău acest potențial zi de zi? Bona sau bunicii știu ce activități poți face cu un copil de 1-3 ani? Adulții care au grijă de copilul tău reacționează benefic atunci când cel mic plânge sau face o criză de furie? Știi cu ce să înlocuiești Nu e voie și Ai grijă? Știi să îl înveți să împartă sau bune maniere?

Îngrijirea pe care copiii o primesc în primii 3 ani de viaţă, precum şi experienţele care le sunt oferite acum au o influenţă puternică asupra modului în care cei mici se raportează la lume, interacţionează cu cei din jur şi învaţă, pe parcursul întregii vieţi.

Ce vom învăţa:
– Cum se dezvoltă copilul de 1-3 ani: de ce urcă scări, culege scame de pe covor sau se trântește pe jos de supărare
– Cum gestionăm comportamentele dificile ale toddlerilor: mușcat, lovit, crize de furie
– De ce sunt importante rutinele la această vârstă și cum introducem rutinele noi. Cum îi facem programul copilului
– Cum ne jucăm, cum învățăm, ce activități desfășurăm (exemple de program zilnic, mecanisme de gândit și conceput activități pentru copilul de 1-3 ani oriunde te afli cu el – în parc, la restaurant sau acasă)
– Cum și unde socializează copilul de 1-3 ani. Cum alegem grădinița și cum facem acomodarea la grădiniță

Următoarele ediții:
26 septembrie 2015, Academia Heidi – Brașov. Detalii și înscrieri: AICI.

Impresii de la participanți:

Din experiența orelor de la școală, cursurilor, training-urilor, am un mare respect pentru cei care reușesc să-mi capteze atenția pentru una sau mai multe ore. Ceea ce s-a și întâmplat la acest workshop. A fost unul interactiv, plin de informații, iar cele 3 ore au trecut pe nesimțite, și asta datorită trainer-ului. Plec de la curs cu entuziasm, nerăbdare, inspirație, informații noi, am reușit să dau valoare și sens unor informații deja știute. Felicitări!

Mă bucur că am ajuns la acest curs, pentru că acum sunt mult mai conştientă de rolul meu ca mamă.

Un curs extraordinar, foarte util, cu multe exemple si exerciții practice.

De departe şi cu sufletul deschis este cel mai “bogat” curs la care am participat la Academia Heidi. Iar Daiana e minunată!

Cursul mi s-a părut foarte senin, prietenos, echilibrat şi plin de idei.

A fost super! Mi-a plăcut. Daiana mi-a captat atenţia pe tot parcursul cursului. O să mai particip şi la alte cursuri şi o să mă interesez mai mult de Heidi.

Un curs foarte util, indiferent dacă ai deja copii sau nu. UN curs peste aşteptări, care te face pe tine, adultul, să vezi viaţa mai frumoasă, prin ochii copilului tău. Felicitări!

Un curs foarte folositor de care avem mare nevoie! Daiana este foarte plăcută, oricând mi-aş lăsa copilul în grija ei.

Un curs foarte util, cu multe idei practice. Multe sfaturi folositoare, sau mai bine zis, multe informaţii furnizate într-un mod rapid şi atractiv.

Wow, de mult nu am mai participat la un astfel de curs! A fost super interesant! M-am distrat şi în acelaşi timp am învăţat cum să mă joc cu copilul meu şi cum să trezesc copilul din mine! Daiana este omul potrivit în activitatea potrivită!

Mi-a plăcut Daiana. E super! Mi-au plăcut prezentarea şi participantele.

Daiana, un formator profesionist! Informația a ajuns completă și corectă la noi. Mulțumim!

Merită să participi la un astfel de curs pentru că îți dai seama că nu tot chiar ceea ce faci e greșit și nu tot ce consideri că e corect e așa și pentru copil.

Cursul mi-a plăcut foarte mult și Daiana mi s-a părut minunată.

Am plecat cu foarte multe informații folositoare, ușor de înțeles și de pus în practică. Chiar dacă știam o parte din ele, cursul m-a ajutat să le reîmprospătez și să conștientizez cum îmi pot ajuta copilul.
Sunt entuziasmată și plină de energie. Simt că pot să-mi înțeleg mai bine copilul și că pot să-i ofer mai mult. Mulțumesc!

Un workshop foarte interesant la care am aflat lucruri pe care cu siguranță le voi aplica acasă.
Informații extrem de utile, prezentate pe un fundal relaxat. Am râs mult și m-am apropiat de celelalte mămici în contextul astfel creat. Plec cu idei de lucru cu fetița mea pentru următorii 2 ani.

Am simțit o atmosferă foarte bună, iar interacțiunea și informațiile primite sunt de mare ajutor. Bravo, Daiana! M-am simțit foarte bine.

Un curs foarte interesant cu multe idei creative. Mai vreau!

Un curs solicitant cu informații extrem de utile, corecte. Îl recomand cu mare drag părinților pentru conținut și pentru prestația trainerului.

Mi-a plăcut foarte mult cursul. Informațiile sunt foarte utile, Daiana răspunde la toate întrebările. Un super curs!

Plec cu mult mai multe informații care-mi vor fi de folos în creșterea și dezvoltarea copilului meu. Vă mulțumesc!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top