fbpx Skip to content

Consultanță

Am preluat Grădinița Heidi în octombrie 2004 cu 14 copii, 3 angajați, 0 autorizații. Am calculat taxe cu pixul pe hârtie, am făcut aprovizionarea săptămânală, angajări și concedieri, marketing și activități cu copiii.

În septembrie 2007, am deschis al doilea sediu la Brașov (primul avea toate cele 3 grupe ocupate, iar al doilea a început cu 54 de copii înscriși în 4 grupe). Tot atunci am deschis și un sediu la Cluj. Ambele ofereau și un nou serviciu: creșă. A fost momentul în care am devenit manager. Am făcut foarte mult management, am gândit toate procedurile, am lucrat cu coachi și consultanți, am vizitat grădinițe în Italia, Portugalia, Brazilia, la New York, București și Cluj.
Am crescut de la 14 la 150 de copii, de la 3 la peste 30 de angajați.

Chiar dacă în prezent am ales să fac doar ceea ce îmi place (coordonez partea educativă, marketingul și relația cu părinții), știu ce trebuie să se întâmple cu fiecare părticică a unei grădinițe.

Am deschis Academia Heidi în iunie 2012. Am conceput cursurile pentru copii, am conceput și organizat cursuri și conferințe pentru părinți, am pornit un program afterschool și am demarat agenția de bone. În prezent, Academia Heidi este cel mai mare centru de învățare dedicat familiei din Brașov. Eu coordonez întreaga activitate nefiind direct implicată în organizare.

Dacă vrei să deschizi o creșă / grădiniță / centru educațional sau dacă ai deja una și vrei să îmbunătățești anumite procese, te invit la povești.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top