fbpx Skip to content

Tinerii din ziua de azi

Nu stiu altii cum erau in liceu, dar la noi in clasa se discuta destul de mult la orele de conversatie in limba engleza despre Generation Gap. Ne plangeam ca parintii nostri nu ne inteleg, ca nu sunt de acord cu ceea ce facem, ca ne zic ca nu citim destul, ca nu le plac papucii nostri cu platforma si cate si mai cate. Pe scurt, nimic nu mai era ca pe vremea lor. Sunt convinsa acum ca exagerau.
Au trecut 10 ani si mi se pare ca multi dintre co-varstnicii (cuvant inventat pentru a-i defini pe cei de-o varsta cu mine) mei ii critica pe „tinerii din ziua de azi”. Au uitat de betii, de chiuluri, de Backstreet Boys sau de mirc.
Recunosc… nu stiu ce-i cu Hanah Montana, parca sunt mai dezbracate domnitele prin cluburi, iar tentatiile, in general, sunt cu totul altele.
DAR… I-am intalnit pe „tinerii din ziua de azi” strangand gunoaie la Let’s do it, Romania!, invatand sa fie instructori de cluburi de debate sau punand intrebari pertinente, de cunoscatori, sambata seara la Observatorul astronomic. Deci… da! Si ei se impart in oameni care nu au preocupari sau valori ca ale noastre si oameni care sunt cum eram si noi. Doar ca putin mai evoluati tehnologic :).
Asa ca… aveti grija sa nu imbatraniti ;)!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top