fbpx Skip to content

Mă mut în case noi

Mi-a fost foarte greu să schimb blogul daiana.org. Eram atașată de ideea de spațiul meu public, dar personal. Pentru că multă lume mă întreba despre ce știu și ce fac, am decis să transform totul într-un loc nou. Iată-l!

daiana.org este acum locul în care mă voi pune (și virtual) în papuceii lor. Iar de-acolo vă voi povesti și vouă cum mă simt și ce gândesc. Voi păstra și sertărașul cu gânduri și pe cel cu viața personală. N-am niciun motiv să nu dau din casă. Cine știe pe cine-ajută. Nu miroase a nou, dar sper să se simtă.

Schimbarea și mai mare, întâmplată în paralel, este cea legată de casa Heidi. Voi sărbători 11 ani de Heidi în casă nouă (a cincea la număr). E o casă așa cum am visat grădinița ideală: cu camere imense, cu multă lumină, cu Tâmpa și mult verde pe fundal, cu loc pentru camera mea senzorială și alte minunății pe care până acum doar le-am visat. Simt că totul vine ca o răsplată pentru tot ce am făcut alături de echipa Heidi până acum. Cu teama de schimbare la pachet, cu scenarii de toate felurile, cu emoții nenumărate, cu asumarea unei investiții imense, sunt convinsă că toate se vor întâmpla frumos, că așa evoluăm. În (mare) plus, ne punem sub același acoperiș (cu țiglă – solzi de Sighișoara) cu Academia Heidi. Ce îmi pot dori mai mult? Lucrări terminate la termen 🙂

Voi reveni cu imagini 🙂

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top