fbpx Skip to content

Mare onoare mare

Am avut deosebita onoare sa fiu invitata sa vorbesc la un eveniment TED 🙂

Chiar daca a fost TEDx Women, cu „doar” 60-70 de auditori si 3 vorbitoare, pentru mine este o mare mandrie ca am fost acolo. Am povestit despre curling – cum a inceput, ce am reusit sa facem, de ce il fac, de ce imi place si ce am invatat din toata aceasta experienta. Sper ca am reusit sa imi transmit mesajele:

1. Haideti la curling ca e suuuuuper 😉

2. Visati! Pentru ca asa incepe totul 😉

3. Curaj! Cautati-l ca sigur il gasiti 🙂

Mi-a placut foarte tare atmosfera si mi-au placut foarte tare celelalte doua vorbitoare. Am simtit lungimi de unda asemanatoare.

Pe una dintre ferestrele salii in care a avut loc evenimentul era un citat din Cesare Pavese: „Nu ne amintim zile, ne amintim clipe”.

Sunt convinsa ca imi voi aminti cateva clipe din seara asta: uitandu-ma la artificii de undeva de la un etaj 8, imediat dupa discursul meu (s-a nimerit sa termin fix inainte de artificiile de 1 decembrie), am simtit ca am transmis putin curaj si putina energie, ca am primit energie si ca sunt mandra de ceea ce fac si ceea ce sunt 🙂

P.S.: Cred ca putinii oameni care imi citesc blogul ma cunosc cat de cat, asa ca stiu ca sunt modesta si ca cele de mai sus sunt lipsite de orice urma de aroganta 😉

P.P.S.: Daca primesc filmarea, promit sa o postez si aici 🙂

Later edit: E aici. Cate aaaaa-uri am zis la inceput 🙁

P.P.P.S.: Multumesc tare mult echipei TEDxCluj pentru invitatie.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top