fbpx Skip to content

Telefonul meu cu aplicațiile mele

Mie îmi plac smartphone-urile și mă bucur că s-au inventat. Ba mai mult, încerc să profit cât mai mult de telefonul meu. Mi-am pus pe el aplicații pe care le folosesc zilnic sau măcar săptămânal. Sharing is caring, așa-i? Iată ce aplicații mă ajută pe mine.

Zonga e cea mai folosită. Este o aplicație de ascultat muzică. Merge chiar dacă folosesc telefonul la altceva 😉 Am playlisturi pentru cilău, pentru dans, pentru dimineața, pentru seri liniștite, pentru alergat ș.a.

Facebook și Whatsapp.

Dropbox îmi e și pe telefon și pe laptop. Când sunt conectată la net, pozele pe care le fac cu telefonul se duc online și pe laptop. Mi-e mai ușor să le iau din laptop să le aranjez, plus că nu mi-e teamă că le pierd dacă îmi pierd telefonul.

DEX, adică dicționarul explicativ al limbii române. Il am nu pentru că mi se mai zice Dexu’, ci pentru că limba română e o comoară 🙂

Pocket este o aplicație în care îmi salvez articolele mișto pe care le găsesc, dar pe care nu am chef să le citesc pe loc. Le pun în Pocket, iar când am chef sau timp, mă pun pe citit. Recunosc că se cam adună.

Out of Milk o folosesc pentru listele de cumpărături. Pot sharui listele de pe ea cu cine vreau eu. Lista generală de cumpărături e sharuită cu colegul de viață. Fie că trece el de pe telefonul lui, fie că trec eu de pe al meu, lista arată la fel. Se apropie ceva de final, hop pe listă!

Home Budget e încă o aplicație pe care o împart cu colegu’. Amândoi ne trecem veniturile și cheltuielile pe categorii. La final de lună, știu ce am cheltuit amândoi și pe ce, cu grafice și toate cele. Așa ne-am dat seama că banii cheltuiți pe cultură și pe sport sunt cam puțini. Cu sportul am rezolvat-o.

Google Maps și Google Translate sunt acolo la nevoie.

PicsArt folosesc pentru colaje de poze. Mai mult pentru grădi. Magisto pentru montaje video.

Instagram mi-e dragă, fără să îmi dau seama de ce.

Pe Any.do îmi pun reminderele care nu au deadline. Pe ălea cu deadline le am în calendar, alături de întâlniri, de unde îmi vin și mailuri cu jumătate de oră înainte de ceea ce trebuie să se întâmple.

Shazam pentru muzică – îl folosesc pentru melodii pe care nu le știu, dar și pentru pus în lista lui o melodie pe care urmează apoi să o pun în playlisturile de pe Zonga.

7 Minute este o aplicație cu exercițiile minune din celebrul 7-Minute Workout. Încerc să o folosesc când nu merg la sală.

Timehop este o aplicație simpatică. Îți arată în fiecare zi ce ai postat fix acum 1 an, 2 sau X pe Facebook sau pe ce alte conturi mai ai.

Dacă mai aveți idei/propuneri, vreau și eu 🙂

telefon

This Post Has 6 Comments

  1. Superb articol!
    Si foarte util! Sunt aplicatii cum ar fi: Zong, Out of Milk si Home Budget pe care nu le-am stiut…
    Si telefonul meu este plin de aplicatii mai ales pentru a distribui pe toate conturile „micuta mea afacere” cu bijuterii.
    De Instagram nu ma pot debarasa nici eu!
    De asemenea, nici de Pinterest – il folosesc pentru inspiratie, la fel si We Heart It.
    Pixlr il folosesc pentru editat fotografii.
    Te pup si mult succes in toate!
    Anca (Bien Savvy :* )

  2. Îți propun Evernote, că văd că ești fană liste 🙂 Nu știam de Out of Milk, îl voi testa. Eu folosesc Deezer în loc de Zonga, dar sunt la fel, nici prin gând nu-mi trece să te scot din Zonga ta 🙂
    Dropbox cu salvarea automată a pozelor este aur curat!!!! Recomand tuturor! Bine, eu mai am o alternativă instalată în paralel, ca să fiu sigur că nu pierd nimic: Google Photos salvează automat fotografiile din toate telefoanele și tabletele mele care au Android. Așa că am milioane de poze (nu exagerez) începând cu primul meu telefon Android și chiar de înainte.

  3. Uite ce aplicatii iti mai recomand eu… Dropsync – e un client pt Dropbox dar mai istet pentru ca poti sincroniza orice foldere doresti, Magnifier – o aplicatie care transforma camera foto intr-o lupa digitala, Quickpic – browser pt imagini, Feedly – client RSS, Price comarison calculator – compara preturile a doua sau mai multe produse ambalate in cantitati diferite si iti zice care e mai convenabil, Speak2call – comanda vocala pentru agenda telefonica, Yr.no – meteo, Dolphin browser – browser web, Pips – piuie la ora exacta exact ca ceasurile de pe vremuri doar ca poti seta orele si zilele cand sa o faca, Macrodroid – o aplicatie foarte isteata dar te las sa o descoperi singura 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top